Contact

Adres

De Tuin naast de Branding

Heereweg 2 H

9166 SE Schiermonnikoog

Tel. 06 57967397

 

Rekeningnummer:

NL 22 TRIO 0391 1868 68

KvK nummer: 66400635

 

Openingstijden

Het seizoen is in volle gang en je kunt weer komen oogsten. Deze week (15 juli) is er kropsla, salanova seurat (een mooie rode kropsla), bindsla (lekker stevig en knapperig), andijvie, koolrabi, spitskool, tuinbonen (met bonenkruid), verse kapucijners, knoflook, bietjes, prei, nieuwe aardappels, elke dag een paar komkommers en tomaat (meer kan niet door de beperkte kasruimte), munt, kruiden, bloemen.

Als het licht genoeg is om te zien wat je oogst, mag je komen oogsten. Er is niet altijd iemand op de tuin aanwezig. Ook als er niemand is, ben je van harte welkom. Op het schoolbord staat wat je kan oogsten. Mesjes en bakjes vind je in de schuur. Als je dat hebt, is het fijn als je eigen bakjes/zakjes en tassen meeneemt.

Wil je je fiets meenemen over het bruggetje en op de Tuin tegen de fietsenrekken zetten? Voor het verkeer is het niet fijn als er fietsen op de Heereweg staan.

Heb je de hele dag de tijd? Kom dan niet op een tijdstip dat de bussen rijden. Tussen 10 en half 11, 1 en half 2 en 4 uur en half 5 is het extra druk op de weg.

Contactformulier