Vrienden

De afgelopen maanden is er stapje voor stapje gewerkt aan het opzetten van de Tuin. Nu de grond gefreesd is, de eerste groenteplantjes in de grond zitten en de Tuin toegankelijk is vanaf de Heereweg via een bruggetje, weten steeds meer mensen de Tuin te vinden. Het werkt enthousiasmerend om alle positieve opmerkingen te horen. Graag wil de Stichting Vrienden van de Tuin naast de Branding dit netwerk van mensen die de Tuin een mooi initiatief vinden in kaart brengen en verder uitbreiden. Wilt u ook vriend worden van de Tuin naast de Branding?

Vrienden worden?

Via het contactformulier hiernaast kunt u zich aanmelden als vriend. U kunt hier ook laten weten wat u van de Tuin vindt. Misschien heeft u zelf een leuk idee, laat het ons dan vooral weten! Wanneer u de nieuwsbrief wilt ontvangen om op de hoogte te blijven van de ontwikkelingen op de Tuin kunt u dat op het formulier aangeven.

We waarderen het als u de Tuin financieel wilt steunen. Iedere bijdrage is welkom, u bent vrij om zelf het bedrag te bepalen. U kunt uw bijdrage overmaken op rekeningnummer NL14TRIO0776469266 t.n.v. Stichting Vrienden van de Tuin naast de Branding.

 

    Ik heb een vraag/opmerking
    Ik wil komen helpen